Kun ranta näyttää kuvan mukaiselta, ratkaisu tilanteeseen löytyy läheltä. Talvisäilytys veneellesi on mahdollista vain kilometrin päässä rannastamme. Ahteentaan Laitureilla on kolme isoa venehallia veneiden talvisäilytystä sekä huoltoa varten.

Kaksi halleistamme on lämmitettyjä ja yksi on kylmä. Molemmat lämpimät hallimme ovat aivan uusia, toinen halli on valmistunut vuonna 2020 ja toinen vuonna 2022. Halutessasi saat siis veneesi talvisäilytykseen ja huollettavaksi uusiin, lämpimiin tiloihin. Lämpimissä halleissa lämmityksestä pitävät huolta laadukkaat diesellämmittimet. Nämä ovat luotettavia ja varmistavat, että veneesi pysyy lämpimänä myös kylmimpien kuukausien aikana.

Halliemme edustalla on käytössä kameravalvonta, joka on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa vuoden ympäri. Tämä parantaa venesäilytyksen turvallisuutta, jotta voit säilyttää venettäsi huoletta veneilykauden ulkopuolella.

Kun veneilykausi päättyy, siirrämme veneesi laituripaikoiltamme halliin. Hallissa teemme tarvittavat huollot, jotta veneesi säilyy talven yli mahdollisimman hyvin ja on helppo ottaa käyttöön jälleen keväällä.